گروه سلامت: تغذیه سالم، ورزش منظم و پرهیز از سیگار روش هایی آزمایش شده و موثر برای حفظ سلامت بدن و تناسب اندام انسان هستند. اما فراتر از مصرف میوه و سبزیجات و ورزش در باشگاه، اقدامات پیشگرانه دیگری نیز وجود دارند که می توانند به کاهش خطر ابتلا به بیماری های مرتبط با قلب کمک کنند.
گروه سلامت: محققان کالج دانشگاهی لندن و سازمان خدمات بهداشت ملی بریتانیا میگویند دو ماراتن حتی در افراد مبتدی و مسن، میتواند قلب را ۴ سال جوانتر کند.
گروه علمی: طبق نتایج مطالعه اخیر، مصرف روزانه گردو موجب تکثیر باکتری های خوب روده می شود و به اصلاح برخی از فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی نیز کمک می کند.
گروه علمی: برخلاف بسیاری از سلولهای دیگر، مطالعه سلولهای ماهیچهای قلب، کار بسیار مشکلی است زیرا اتصال حسگرهای سفت و سخت به سلولهای متحرک مانع از حرکت این سلولها میشود.
گروه علم و فناوری: ارزیابی فعالیت الکتریکی قلب جنین بسیار دشوار است، زیرا نمیتوان توسط" الکتروکاردیوگرام " (ECG) این کار را انجام داد. سونوگرافی نیز جایگزین مناسبی برای انتقال ولتاژ الکتریکی مانند الکتروکاردیوگرام نیست، بنابراین اکنون پژوهشگران یک جایگزین مناسب برای این کار توسعه دادهاند.
گروه علمی: پژوهشگران "دانشگاه کالیفرنیا، برکلی" (Cal) و موسسه پژوهشی "گلداستون" (Gladstone) آمریکا، با استفاده از پیشرفتهترین روش اصلاح ژن، تولید سلول بنیادی و پتریدیشهای سهبعدی، یک مدل "میکرولایه" از قلب ابداع کردهاند تا اثرات استرس محیطی را بر بافت معمول و غیرمعمول قلب مورد بررسی قرار دهند.
گروه علمی: محققان انگلیسی دریافتند بین آلودگی هوا و بزرگ شدن بطن های قلب ارتباط وجود دارد.دو ماده اکسید نیتروژن و ذرات معلق که هر دو ناشی از آلودگی ترافیکی است، بیشترین ارتباط را با تغییر اندازه بطن های قلب دارند.